Vacature jurist vastgoed (ZZP) Utrecht

Ansbertus Law ondersteunt ondernemers en non-profit instellingen bij het beantwoorden van complexe juridische vraagstukken. Vanwege uitbreiding van ons kantoor en het openen van een vestiging in Utrecht zijn wij opzoek naar een zelfstandig gevestigd jurist gespecialiseerd in vastgoedrecht (huur, bouw, aanneemsom etc). Ben je beschikbaar voor opdrachten, pragmatisch ingesteld en ga je altijd voor baanbrekende resultaten? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

De werkzaamheden 

Als ondernemende vastgoedjurist adviseer en begeleid je zelfstandig en op proactieve wijze ondernemers in het mkb bij het oplossen van diverse juridische vraagstukken. Je behandelt complexe procedures, bedenkt oplossingen en geeft adviezen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van vraagstukken; als sparringpartner voor de ondernemer zet jij de lijnen uit. Je voert tevens inhoudelijke procedures bij de Rechtbank.

Wij vragen

  • Je bent tenminste 5 jaar werkzaam als jurist op het gebied van vastgoed
  • je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht
  • je hebt uitstekende kennis van huurrecht, bouwrecht, aanneemcontracten;
  • je beschikt over een scherp analytisch inzicht, je bent creatief in het bedenken van oplossingen, in staat een probleem van verschillende kanten te bezien en hebt een resultaatgerichte instelling;
  • je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend.

Wij bieden 

Een marktconforme vergoeding, wekelijke uitbetaling mogelijk, vergoeding van reiskosten en kosteloze deelname aan onze permanente educatieprogramma.

Interesse

Wil je meer weten over deze opdracht? Neem dan contact op met de heer G.A. Martha (martha@ansbertus.nl) of mevrouw S. Nahar (s.nahar@ansbertus.nl), beiden telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-2016500. Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Stuur dan je cv (eventueel met foto) en motivatie naar recruitment@ansbertus.nl