Ansbertus – The Lawfirm

Legal Insight. Business Instinct. Globally Minded

Ansbertus is een sterk groeiend juristenpraktijk met een uitstekend gevoel en kennis van het recht, gedreven door haar zakelijke instinct en grensverleggend karakter.

Wereldwijd ondersteunen wij ondernemers in het participeren aan de wereldwijde economie. Door het inzetten van de huidige trends (automatisering) en het wegdenken van conservatieve manieren, bieden wij de entrepreneur de mogelijkheid om het beste uit diens business te halen, altijd en overal, waar ook ter wereld.

Kernwaarden:

Onze rol als adviseur vraagt om vertrouwen en commitment. Binnen Ansbertus kennen wij de 5 volgende kernwaarden: Bekwaam, Daadkrachtig, Ethisch verantwoord, Succesvol en Initiatiefrijk.

Deze principes zitten in ons DNA en bepalen ons dagelijks doen en laten, zowel binnen als buiten de organisatie. Zo geven we richting aan onze ambitie om de allerbeste service en topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Op deze manier creëren wij als werkgever nieuwe perspectieven, door partners en medewerkers uitdaging te bieden en ruimte om te geven om de eigen talenten te ontdekken en te benutten.

Vrijblijvend advies en ondersteuning

Ontzorgen is onze kracht. Heeft u een fiscaal of juridisch vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op.  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden.