Rechtsgebieden

Ansbertus heeft wereldwijd de beste juristen in dienst die in staat zijn om zowel particulieren als ondernemers optimaal te adviseren. Onze juristen zijn allen universitair opgeleid en hebben allen een specialisme waarin zij deskundig zijn. Heeft u behoefte aan juridisch advies en/of heeft u momenteel een juridisch geschil? Neem dan gerust contact met ons op. Eerste adviesgesprek is altijd gratis.

Rechtsgebieden waarin wij adviseren en procederen:

– Arbeidsrecht
– Ondernemingsrecht
– Civielrecht
– Bestuurszaken (vergunningen etc)
– Huurrecht
– Incassozaken
– Verkeerszaken
– Fiscaal Recht

Gratis advies:

Heeft u een juridisch vraagstuk? Bel gerust met een van onze specialisten of kom langs voor vrijblijvend advies. Tijdens het kosteloos adviesgesprek analyseren wij uw probleem en denken wij mee aan een oplossing. U kunt rekenen op eerlijk advies en haalbaarheid van de zaak.

Kosten:

Wij werken veelvuldig met vaste tarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u geen verassingen achteraf.

Buitenlandse vestigingen

Ook voor al uw buitenlandse juridische zaken kunt u bij ons terecht. Van het adviseren tot in rechte behartigen van uw belangen. Wij hebben specialisten in:

– Duitsland
– België
– Spanje
– Verenigde Staten
– Verenigd Koninkrijk (Engeland)
– Curaçao

Meer informatie over juridische zaken? 

Heeft u vragen over de juridische zaken die wij voor u kunnen verzorgen, wilt u vrijblijvend contact met ons of een gratis adviesgesprek? Bel ons op 020 – 358 67 26 of 0655000037. U kunt uw vraag ook mailen naar info@ansbertus.nl.