Incasso van uw openstaande facturen op basis van no cure no pay

Niets is zo vervelend dan het hebben van openstaande vorderingen. Openstaande vorderingen zijn direct een aanslag op uw liquiditeit. Wij van Ansbertus begrijpen dat als geen ander en daarom ondersteunen wij u graag bij het innen van uw vorderingen. Onze incassospecialisten, ondersteunt door onze eigen juristen en advocaten, innen dagelijks vele openstaande vorderingen. Dit doen wij op een zeer vriendelijk wijze met respect voor uw klant. Door onze persoonlijke aanpak behalen wij meestal resultaat en daar plukt u de vruchten van!

Werkwijze incasso

Zodra u een u vordering op werkdagen vóór 16:00 uur heeft aangemeld, wordt uw debiteur dezelfde dag nog benaderd met het verzoek om tot betaling over te gaan. Bij vorderingen vanaf € 500,- exclusief 21% BTW zal een van onze incassospecialisten uw debiteur binnen 48 uur op locatie bezoeken. Van het gepleegde bezoek ontvangt u een uitgebreide rapportage.

Minnelijk traject

Tijdens de buitengerechtelijke fase doen wij ons uiterste best om uw vordering te innen. Naast het versturen van aanmaningen, doen wij er alles aan om met uw debiteur in contact te komen. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch maar ook door het afleggen van een adresbezoek. Doel van het persoonlijk contact is het verzamelen van informatie waarmee de kans van slagen van het incassotraject kan worden ingeschat. Onze juristen onderzoeken de verhaalsmogelijkheden en zorgen dat het dossier aan de wettelijke eisen voldoet.

Gerechtelijk incassotraject

Soms vereist de situatie dat u uw vordering alleen middels het voeren van een gerechtelijke procedure kan innen. In dat geval stellen de juristen namens u een dagvaarding op. De deurwaarder betekent deze dagvaarding aan uw debiteur. Vervolgens moet uw debiteur zich verantwoorden voor de rechter. Na het behalen van het vonnis kunnen wij in samenwerking met een deurwaarder diverse executiemaatregelen treffen. Denk hierbij aan beslaglegging op de inboedel, auto, huis en/of andere waardevolle zaken.

No cure, no pay

No cure, no pay houdt in dat, indien wij tijdens de buitengerechtelijke fase er niet in slagen om uw vordering te innen, u aan ons geen kosten / vergoeding verschuldigd bent.

Contact

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op het telefoonnummer 088-2016598 of stuur een e-mailbericht met uw vraag naar secretariaat@ansbertus.nl 

Direct uw vordering indienen?

Heeft u een vordering die u direct wenst te incasseren? Vul dan onderstaand formulier in. Indien u een vordering voor 16:00 uur heeft aangeleverd, wordt uw debiteur dezelfde werkdag nog benaderd.

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Licht uw vordering toe.

Upload hier een kopie van uw factuur of facturen