HKZ certificering

Zorginstellingen moeten steeds meer aan zware kwaliteitseisen voldoen. Inkopers van zorg zoals gemeenten, zorgverzekeraars eisen dat zorgaanbieders over een kwaliteitssysteem moeten beschikken. Met een HKZ Zorg & Welzijn keurmerk toont u aan dat binnen uw organisatie cliëntveiligheid en kwaliteit van de geleverde zorg gewaarborgd is. Wilt u graag uw HKZ-certificaat behalen? Onze gezondheidsjuristen begeleiden u bij het implementeren van de processen voor uw organisatie. Wij kennen korte doorlooptijden en bieden auditgarantie.

Wat is HKZ Zorg & Welzijn?

Biedt u als zorginstelling meerdere vorm van zorg aan of bent u op zoek naar een systeem om uw huidige ingewikkelde certificeringen te vervangen? Dan is de HKZ Zorg & Welzijn wellicht de geschikte keurmerk voor uw organisatie want deze kent één volledige norm voor alle branches in de zorg en welzijn.

De HKZ Zorg & Welzijnnorm bevat de gevraagde eisen van een kwaliteitsmanagementsysteem. De norm is zo opgesteld dat het makkelijk leesbaar is en richt zich op regie van de cliënt en biedt ruimte voor beroepsmatige vrijheid. De HKZ Zorg & Welzijn heeft als bijkomend voordeel dat de administratieve last sterk wordt verminderd. De norm is gebaseerd op de richtlijnen van een ISO 9001 certificaat.

Is de HKZ Zorg & Welzijn wel de juiste certificering?

Een HKZ Zorg & Welzijn certificaat is voor alle zorginstellingen en aanbieders die het belangrijk vinden om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van geleverde zorg doch ook dat bijna alle tijd aan zorg moet worden besteed en niet aan ingewikkelde en tijdrovende administratieve zaken.  Biedt u meerdere vorm van van zorg aan? Dan is één HKZ Zorg & Welzijn certificaat voor uw gehele organisatie voldoende.

Auditpartner

Voor het auditen van uw organisatie conform de HKZ Zorg & Welzijn werken wij nauw samen met Brand Compliance. Brand Compliance is door de HKZ erkend als certificerende instelling. Een certificerende instelling is een onafhankelijke partij, die op basis van de HKZ-eisen beoordeelt of een organisatie voldoet aan de betreffende HKZ-norm. Kijk voor meer informatie op https://brandcompliance.nl

Toegevoegde waarde van Ansbertus

Ansbertus is méér dan een juristenpraktijk. Door onze unieke combinatie van legal, tax, finance, zijn wij in staat om breed te adviseren. U kunt rekenen op gedegen kennis van het gezondheidsrecht, aanbestedingen en implementatie van kwaliteitssystemen.

Contact

Wilt u meer informatie inzake de HKZ Zorg & Welzijn of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Een van onze specialisten staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 088-2016598. Of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


HKZ Adviseurs

 

 

 

 

 

Jan Noordeloos             Lineke Kooistra