Certificering van uw zorginstelling volgens de HKZ

Eenvoudig en snel HKZ gecertificeerd? Dat is mogelijk door de pragmatische begeleiding van onze HKZ specialisten. Betaalbaar en volledig afgestemd op uw organisatie. Wij kennen korte doorlooptijden en bieden auditgarantie. Na een succesvol traject is aantoonbaar dat binnen uw organisatie de cliëntveiligheid en kwaliteit van de geleverde zorg gewaarborgd is.

Het traject

De professionele doch pragmatische begeleiding start met een inventarisatie van uw organisatie, de zogeheten “nulmeting”. De nulmeting heeft als doel om te achterhalen welke maatregelen al zijn geïmplementeerd en welke processen al zijn beschreven. Op basis van de inventarisatie stellen wij een plan van aanpak op, inclusief concrete acties, taakverdeling, tijdsbestek en kosten van het totale traject.

Ansbertus werkt zoveel mogelijk op basis van een vaste prijs. Wel zo makkelijk en geen verassingen achteraf. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met u op.

De toegevoegde waarde van Ansbertus

Ansbertus heeft haar team van HKZ adviseurs toegerust met een aantal auditoren die zorginstellingen certificeren. Dat brengt bij advisering en implementeren van de HKZ norm een enorme kennisvoorsdeel met zich mee met besparing op tijd en geld als gevolg.

Is de HKZ wel de juiste certificering?

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Een HKZ certificaat is voor alle zorginstellingen en aanbieders die het belangrijk vinden om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van geleverde zorg. Bij het adviseren van de juiste HKZ norm vinden wij het net als u belangrijk dat bijna alle tijd aan zorg moet worden besteed en niet moet op gaan aan ingewikkelde en tijdrovende administratieve zaken. Daar de zorgsector vele disciplines kent de HKZ vele normen. Voor een actueel overzicht van de HKZ normen raadpleeg https://www.hkz.nl/normen/welke-norm/ . Uw HKZ adviseur adviseert u welke norm het beste voor uw organisatie geschikt is.

Auditpartner

Voor het auditen van uw organisatie conform de HKZ Zorg & Welzijn werken wij nauw samen met Brand Compliance. Brand Compliance is door de HKZ erkend als certificerende instelling. Een certificerende instelling is een onafhankelijke partij, die op basis van de HKZ-eisen beoordeelt of een organisatie voldoet aan de betreffende HKZ-norm. Kijk voor meer informatie op https://brandcompliance.nl

Contact

Wilt u meer informatie inzake implementatiebegeleiding van het kwaliteitsmanagementsysteem HKZ of een offerte aanvragen? Bel voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek 088-2016598 of vul het contactformulier in.

Ja, ik wil meer informatie

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht