Ontslag? Vaststellingsovereenkomst binnen 4 uur gratis beoordeeld

Heeft je werkgever een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Verspil je WW en andere rechten niet! Laat de vaststellingsovereenkomst gratis beoordelen. Binnen 4 uur na ontvangst van de overeenkomst zal een van onze juristen of advocaten gratis beoordelen of de vaststellingsovereenkomst correct is opgesteld en aan de voorwaarden voldoet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vult hieronder je gegevens in en zendt de vaststellingsovereenkomst mee. Wij controleren of de vaststellingsovereenkomst (afgekort ‘VSO’) in juridische zin juist is opgesteld. Het kan zijn dat wij je met aanvullende vragen bellen of mailen. Na het beoordelen van de VSO belt een van onze juristen of advocaten met de uitslag en advies.

Is gratis echt gratis?

Ja, het nakijken van de vaststellingsovereenkomst is gratis. Verdere acties, bijvoorbeeld onderhandelen over de hoogte van de ontslagvergoeding etc. worden wel in rekening gebracht. Let op, je betaalt ons alleen als je bij ons hebt aangegeven dat wij met je werkgever moeten onderhandelen. Gratis is dus echt gratis, dat beloven wij.

Tip: In de meeste gevallen betaalt de werkgever de kosten voor het laten beoordelen van de vaststellingsovereenkomst. In dat geval krijgt je werkgever de rekening gepresenteerd.

Ja, ik wil gratis mijn vaststellingsovereenkomst laten beoordelen

  Voor en achternaam

  E-maildres

  Telefoonnummer

  Eventuele toelichting

  Upload hier je vaststellingsovereenkomst

  Direct advies?

  088-2016590

  Wat zeggen onze klanten?

  Ik heb mijn vaststellingsovereenkomst door Ansbertus Law laten beoordelen. Resultaat? Hogere bedrag aan transitievergoeding meegekregen en het outplacementtraject werd door werkgever betaald. Ik ben zeer tevreden.

  Mevrouw M. Samson

  Vanwege een slapend dienstverband heeft mijn werkgever een VSO aangeboden. Binnen 1 uur had de jurist de VSO gecontroleerd. Na onderhandeling met de werkgever is goed resultaat bereikt. Bereikbaarheid via whatsapp is een verbeterpunt. Voor de rest ben ik zeer tevreden.

  M. Nicasia

  Na 20 jaar dienstverband kon mijn baas mij vanwege de coronacrisis niet meer betalen. Hij vroeg mij om in te stemmen met ontslag en had slechts € 5.000,- transitievergoeding aangeboden. De heer Martha van Ansbertus Law heeft mij geholpen en na een pittige onderhandeling en dreiging met een rechtszaak heb ik gekregen waar ik recht op had.

  K. Jansen

  Ik werkte in een restaurant. Het bedrijf is overgenomen en ik kon met de nieuwe eigenaar niet overweg. Ansbertus heeft geregeld dat ik op kosten van de baas nieuw werk kon zoeken. Over het algemeen ben ik dik tevreden. Een minpuntje zijn de soms voor mijn gevoel lange wachttijden aan de telefoon.

  H. Oulad Achmed

  Waarom Ansbertus?

  • 2000 ontslagdossiers per jaar

  • Gratis check vaststellingsovereenkomst

  • 97% tevreden klanten

  • 19 jaar ervaring