Arbeidsjurist in Amsterdam

Ansbertus, heeft arbeidsjuristen in Amsterdam die je ingeval van problemen met je werkgever graag helpen. Wil je graag weten wat je rechten zijn? Onze juristen en advocaten kennen de wet als geen ander. Dreigt er ontslag?

Waarom Ansbertus?
Ansbertus is bekend vanwege onze standvastige houding, daadkrachtig optreden en uitstekend kennis van het arbeidsrecht. In geval van een arbeidsconflict of dreigend ontslag gaan wij proactief te werk. Met de wet aan onze zijde en meer dan 17 jaar werkervaring trekken wij ten strijde. Wij gaan tot het uiterste om uw belangen te behartigen.

Rechtsbijstand tegen vast tarief

Wij behartigen veel arbeidsrechtelijke zaken op basis van een vast tarief, de zogeheten fixed fee. In geval van een arbeidsgeschil, (dreigend) ontslag, of andere arbeidsrechtelijke conflicten adviseren wij u om per direct contact met ons op te nemen. Tijdens een gratis adviesgesprek zal een van onze arbeidsjuristen of (interim) advocaten uw zaak beoordelen en u daarover eerlijk adviseren. Ingeval van spoed zijn wij instaat om direct actie te ondernemen.  Ervaring leert dat door interventie onzerzijds een probleem al snel tot het verleden behoort.

Rechtsbijstandverzekering

Bent u in het bezit van een rechtsbijstandsverzekering? Dan vergoedt uw verzekeraar op basis van uw polisvoorwaarden onze kosten. Vraag naar de voorwaarden.

Neem direct contact met ons op.

toga

wetboek

Waarom Ansbertus?

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Werken volgens vaste prijsafspraak
  • Eerlijk advies & daadkrachtige ondersteuning
  • Gratis voorbeeldcontracten
  • Iedere werkdag tot 20.00 uur geopend
  • Meer dan 600 tevreden klanten

Bel mij terug

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht